torsdag 17 januari 2013

Life Hack 2.0

I de allra flesta situationer skulle jag avråda dig från att ha sexuellt umgänge med en man. Det finns trots det ett antal undantag när det är okej eller till och med rekommenderat att do the dirty med en varelse av det motsatta (eller om du mot förmodan är  man: sämre) könet. Här är en lista med undantagen. Skriv ut och lägg i plånboken för framtida referens.

1. Han är doktor. Och då menar jag inte doktor i något fjantigt, utan doktor i något svårt. Typ... partikelfysik. Jag vet inte om det är ett ämne. Men just därför borde jag ha sex med en. Det man inte har i huvudet (eller allmänbildningen), liksom.

2. Han är bankrånare. Inte bara för att han är rik, utan också för att bankrånare är ett av de främsta och mest upphöja yrken en människa kan ha.

3. Han känner till skillnaden mellan "tillbringa" och "spendera" i teorin och använder sig av den kunskapen i praktiken, och kan skilja på "de" och "dem". Kan låta trivialt, men dem blir färre och färre ska ni veta. (OSEXIGT ELLER HUR)

4. Han har en fördelaktig accent/dialekt/talar ett intressant/coolt/sexigt språk. Eller talar inte överhuvud taget. There is no middle ground.

5. Du behöver bekräftelse.

6. Du är kåt och ÖVERTYGAD om att en man skulle kunna åtgärda detta på något sätt unbeknownst to (wo)man. Inte så troligt, men om du är övertygad tänker inte jag stå i vägen för din oundkomliga besvikelse.

7. En av er är utomlands. Obs. att det inte gäller om ni båda är utomlands tillsammans. Såvida ni inte är i Prag. Det jag förespråkar är alltså invandrarsex eller turistsex. Förutom i Prag. Ha sex i Prag.

8. Du vill testa något nytt, till exempel hur länge du kan snyfta innan han slutar penetrera dig eller hur tydligt du kan gäspa utan att han märker att du inte alls stönar.

9. Du får rikligt betalt.

10. Det är sent och du fryser, och han har en bil och/eller The Tribe på dvd. Vilken säsong som helst utom sista.



VARÅFUCKNIGGOD FÖR LIFE HACKET!

/Ägg